Stroom zonder stopcontact

19-12-2022
Stroom zonder stopcontact

Professionele gebruikers moeten de hele werkdag probleemloos op hun accumachines kunnen rekenen, waar ze zich ook bevinden. Om hun accu’s gemakkelijk te kunnen opladen, stelt STIHL dan ook de PS 3000 voor: een power station dat professionals een handige stroomvoorziening biedt, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.

Stroom zonder stopcontact

Met dit krachtige draagbare power station kunnen zij de accu's van hun machines altijd en overal opladen en zo genieten van volledige mobiliteit, wat tot nu toe enkel mogelijk was met benzinemachines. Dankzij dit stille en emissievrije alternatief voor een benzinegenerator kunnen ze nu elektrische machines gebruiken op plaatsen zonder toegang tot een stroomvoorziening.

Stroom zonder stopcontact

Het power station is standaard voorzien van een valbeveiliging om ook op steigers of hefplatforms veilig te werken. Dit compacte power station onderscheidt zich niet alleen door zijn capaciteit van ongeveer 2,1 kWh en een relatief laag gewicht van minder dan 20 kg, maar ook door zijn continu vermogen van 3600 W en een boostfunctie met maximaal 18.000 W piekvermogen. De PS 3000 is bovendien beschermd tegen stof en spatwater (IP54), zodat het ook geschikt is voor gebruik in de regen.