Succesvolle investering resulteert in snelle groei

17-11-2022
Succesvolle investering resulteert in snelle groei

TOBROCO-GIANT levert de 1000ste eindklant verkochte elektrische machine aan Brdr. Holst Sørensen A/S, verantwoordelijk voor de Deense en Zweedse markt.

Succesvolle investering resulteert in snelle groei

Het bedrijf is al meer dan 20 jaar een trouwe klant van TOBROCO-GIANT en de eerste exportklant van TOBROCO-GIANT. Ondertussen heeft deze samenwerking geresulteerd in meer dan 5.000 verkochte wielladers in deze regio. Vanwege de speciale band tussen de twee bedrijven werd de 1000ste machine aangeboden door directeur – eigenaar Toine Brock en zijn vrouw Caroline Brock.

Succesvolle investering resulteert in snelle groei

Met de huidige investering in elektrische machines slaan beide bedrijven de handen ineen naar een toekomst waarbij 100% elektrisch werken zonder uitstoot een vereiste is. Op dit moment zijn de krachtige machines van de G2700-serie en de G2200-serie al 100% elektrisch aangedreven.

TOBROCO-GIANT is uitgegroeid tot een full-liner in compact en duurzaam materieel. Recentelijk is er een complete lijn met 24 verdichtingsmachines aan het gamma toegevoegd, waarbij flink geïnvesteerd wordt in elektrificatie. De samenwerking met Honda heeft ervoor gezorgd dat TOBROCO-GIANT als eerste goedkeuring kreeg om de elektrische trilplaat in productie te nemen. De elektrische wielladers zijn breed èn het hele jaar door inzetbaar, mede dankzij de meer dan 500 aanbouwdelen die voor uiteenlopende werkzaamheden beschikbaar zijn.

Foto van links: Christian Petersen en Willi Jønsson van Brdr. Holst Sørensen A/S en Caroline en Toine Brock