Supersize

#Tuinvak 15-01-2021
Supersize

De terrafina lounge SUPERSIZE van LoCra is het grote formaat van houtcomposiet (WPC), voor een nieuw terrasgevoel en biedt nieuwe mogelijkheden voor een terrasontwerp met een persoonlijke toets.
Supersize
Door haar indrukwekkende afmetingen van 396 x 800 en 396 x 1200 mm maar toch minimalistisch design creëert de SUPERSIZE een bijzondere sfeer en maakt ze een verscheidenheid aan aantrekkelijke legpatronen mogelijk.
De volledige Lignoguard-coating maakt het product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk, waardoor het uiterst geschikt is voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen. De terrafina lounge SUPERSIZE wordt geplaatst zonder te schroeven door het beproefde, eenvoudige klik -en klemsysteem van terrafina met een elegante voeg van maar 4 mm. Het bestaande terrafina onderbouwsysteem wordt tevens uitgebreid met drie alu-draagbalken die allen onderling combineerbaar zijn. De verwerker zal de draagbalken enkel en alleen 90 ° moeten aanzagen, desondanks zal hij met alle draagbalken alle variabele toepassingen kunnen uitvoeren. Aangepaste regelbare dragers (25 – 225 mm) kunnen schroefloos op deze draagbalken geklipst worden.