Tapijtcollectie voor buitenruimtes

24-02-2023
Tapijtcollectie voor buitenruimtes

De Plein Sud handgemaakte tapijtcollectie van Warli is geboren met deze filosofie: om te leven in zorgvuldig samengestelde omgevingen, zelfs buiten, met tapijten ontworpen met dezelfde passie, kwaliteit en stijl als die voor interieurs.

Tapijtcollectie voor buitenruimtes

Een innovatieve collectie voor residentieel en contract, waarin de zoektocht naar comfort en elegantie, designbeleving en uitstekende materialen naast elkaar bestaan.

Tapijtcollectie voor buitenruimtes

Warli werkt aan symbolen, materialen en hoe deze te vertalen naar hedendaagse tactiele en chromatische oppervlakken, ontwikkelt toonaangevend ontwerp, herbekijkt etniciteit en viert schoonheid. Warli's synthetische vezels - die het uiterlijk hebben van natuurlijke garens - garanderen een hoge weerstand tegen extreme weersomstandigheden en houden kleuren en oppervlaktekenmerken ongewijzigd al jaren.

Tapijtcollectie voor buitenruimtes

Warli zorgt voor het milieu door duurzame praktijken te volgen bij het maken van producten die aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar kunnen zijn en nieuw materiaal worden voor technisch en industrieel gebruik .

Dankzij het vakmanschap van hun productie kunnen de tapijten van Warli ook op maat worden gemaakt. De toegevoegde waarde van een product op maat, qua grootte, kleur of design, komt tegemoet aan de voorkeuren van klanten, de behoeften van architecten en interieurontwerpers.