Teak en essen voor zomerseizoen 2024

Producten 26-02
Teak en essen voor zomerseizoen 2024

Listone Giordano bereidt zich voor op het zomerseizoen met twee eclectische voorstellen die tot doel hebben buitenomgevingen nog eleganter te maken: de Decking-collectie (Essen en Teak) en de Marine-collectie.

Teak en essen voor zomerseizoen 2024

Beide vloeren voldoen, vanuit het oogpunt van productie, verwerking en verwijdering, aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en zetten de inspanningen voor de planeet voort die het merk al tientallen jaren nastreeft.

Teak en essen voor zomerseizoen 2024

De Decking-collectie, in zowel essen- als teakversies, biedt oplossingen die zowel eenvoudig als verfijnd zijn, waarbij de natuurlijke olieafwerking bovendien uniekheid, prestige en elegantie geeft aan de buitenvloer. Het leggen wordt vergemakkelijkt door een onzichtbaar, snel en duurzaam bevestigingssysteem.

Teak en essen voor zomerseizoen 2024

Natuurlijke inspiratie in de zomer

Marine is een teakhouten buitenvloer die een hoge technologische waarde combineert met minimalistische en suggestieve esthetische schoonheid in het zomerseizoen. Zoals vaak het geval is als het gaat om houten oppervlakken, is de natuurlijke inspiratie krachtig en verwijst in dit geval naar mariene omgevingen waar water en hout in harmonie naast elkaar bestaan. Harmonie die ook mogelijk is dankzij de grote onderzoeksinspanningen van het bedrijf, die de intrinsieke betovering van dit levende materiaal bij uitstek combineert met innovatieve technologie.