Tegels op maat

Swanenberg Sierbestrating heeft leuke nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Foto’s van links: Maatwerk zwembadrand, PRO 5 en Pierre Antiquato
Tegels op maat | TuinVAK
Tegels op maat | TuinVAK

Foto’s van links: Maatwerk zwembadrand, PRO 5 en Pierre Antiquato

Nieuw in het assortiment van Stone base is de PRO3: een serie 3 cm dikke, massieve keramische tegels, verkrijgbaar in 5 tinten in het formaat 30x15x3 cm. Eyecatcher binnen deze serie is de PRO3 Scoria Brick, een keramische vertaling van de originele Scoria Bricks, een exclusieve en schaarse steensoort met de kenmerkende blauw/grijze kleur.

De PRO5 serie van Stone base is geschikt voor zware belasting en daarmee voor onder andere opritten. De tegel is in de formaten 60x40x5 en 40x20x5 cm ook verkrijgbaar in een variant met geprinte lange zijkanten. Dit biedt ook vele toepassingsmogelijkheden zoals zwembadranden, traptreden en vijver- en afdekranden.

Nieuw in het assortiment is de Pierre Antiquato: een keramische interpretatie van een getrommelde natuursteen. Perfect toe te passen in sfeervolle, landelijke tuinen en projecten. Verkrijgbaar in 3 kleuren in het formaat 60x40x2 cm.

Swanenberg Sierbestrating kan in eigen werkplaats van iedere keramische tegel in 2 en 3 cm dikte een zwembadrand of trapelement geheel naar wens op maat maken. Ook in natuursteen zijn er vele mogelijkheden.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.