Topkwaliteit tuingereedschap

#Tuinvak 23-11-2020
Topkwaliteit tuingereedschap

Met een internationaal netwerk van 19 vestigingen, 800 dealers en 7 fabrieken in Frankrijk en elders in de wereld, is PELLENC nu versneld vaste voet aan het krijgen op de Nederlandse markt. Dit gebeurt aan de hand van dealer VERDA Equipment. VERDA Equipment is een jong familiebedrijf ontstaan uit passie voor groenvoorziening. 
Topkwaliteit tuingereedschap
Door jarenlange ervaring weten ze bij VERDA Equipment precies wat de eindgebruiker nodig heeft. De uitstekende service, de snelle levering en de scherpe prijs zijn de grootste kwaliteiten van VERDA Equipment. Ergonomie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij VERDA Equipment. Dit vertaalt zich dan ook altijd terug in haar uitstraling, producten en samenwerkingen. VERDA Equipment streeft naar een perfecte mix tussen gebruiksvriendelijkheid, innovatie en prijs-kwaliteitverhouding. Als dealer van gerenommeerde en internationale topmerken stelt het familiebedrijf een compleet aanbod samen voor de wijnbouw, boomteelt, landbouw. Ook hoveniers en lokale overheden zijn vaste klant bij VERDA Equipment.
VERDA Equipment is één van de 800 PELLENC wereldwijde dealers. PELLENC is dé fabrikant van elektrische tuingereedschappen. Sinds de oprichting in 1973 heeft het innovatieve bedrijf zich razendsnel ontwikkeld over heel de wereld. Omdat in Frankrijk veel energiecentrales zijn is PELLENC in de jaren ’70 zelf begonnen met het ontwikkelen van elektrische tuingereedschappen, vervolgens hebben ze patenten aangevraagd op hun innovaties. Waardoor op dit moment weinig merken in de buurt van de kwaliteit van PELLENC kunnen komen.

PELLENC | Nederland en België
In korte tijd breidde PELLENC zich uit naar vele landen in Europa en later ook ver daarbuiten. Inmiddels heeft het bedrijf, mede door sterke drang naar innovatie, een groot bereik over heel de wereld. Tegenwoordig neemt de populariteit van PELLENC steeds meer toe in Nederland en België. Met een internationaal netwerk krijgt PELLENC nu versneld vaste voet op de Nederlandse markt. Met een speciaal samengesteld team ondersteunt PELLENC professionele dealers die haar gereedschappen en accu’s leveren. Daarnaast werkt PELLENC met een deskundige demonstrateur om gevestigde en nieuwe producten op locatie te demonstreren.

PELLENC | dealer
VERDA Equipment is er trots op één van de 800 PELLENC wereldwijde dealers te zijn. Een combinatie van de uitmuntende producten van PELLENC en de uiterst goede service van VERDA Equipment brengt je aan het juiste adres. Samen werken VERDA Equipment en PELLENC aan de best mogelijk service voor de eindgebruiker. Dit gebeurt onder andere met de beste prijs-kwaliteitverhouding, demonstratiedagen, sterke leveringsvoorwaarden en reparatieservices. Men is ervan overtuigd dat wanneer je eenmaal een product van PELLENC in handen hebt, je nooit meer anders wil. Door de mooie uitstraling en de kwaliteit van de elektrische tuingereedschappen wordt PELLENC ook wel de Mercedes van de tuin en park machines genoemd.

PELLENC | producten
De producten van PELLENC zijn ontwikkeld voor allerlei doeleinden in de agrarische sector en groengebieden. De elektrische tuingereedschappen verlichten het werk voor de gebruiker en vergroten de productiviteit. Dit alles door te werken met duurzaam, krachtig en veilig accugereedschap. Geen last van lange snoeren en zorgeloos doorwerken zonder na te hoeven denken over randzaken. PELLENC staat bekend om haar krachtige accu’s, innovatieve grasmaaiers en handige schoffelmachines. Daarnaast zijn de heggenscharen, bladblazers ,snoeizagen, bosmaaiers en veegmachines van PELLENC razend populair.

Topkwaliteit tuingereedschap
Topkwaliteit tuingereedschap