TuinKeur leden dag wordt event

14-03-2023
TuinKeur leden dag wordt event

De jaarlijkse ledendag van TuinKeur wordt dit jaar op vrijdag 22 september gehouden in Ruinen. De laatste 2 jaar is Ruinen in Drenthe de gastheer geweest.  Rust en Ruimte. Tijd voor elkaar. En dat bevalt goed!

TuinKeur leden dag wordt event

Beproefd concept was om het nuttige met het aangename te verenigen. En dat blijft zo. ’s Ochtends met elkaar in overleg, de agenda is (gelukkig) nog niet vol.

TuinKeur leden dag wordt event

Maar 1 agendapunt is reeds geboekt: Jos Burgers komt de leden van Tuinkeur in Ruinen een spiegel voorhouden. Hij weet als geen ander ondernemers aan het denken te zetten. Waarom we soms dingen die doen die we ook zo anders zouden kunnen aanpakken. Met meer aandacht voor klant en proces. Niet alleen ons eigen ondernemersgeluk vergroten maar ook ons rendement.

TuinKeur leden dag wordt event

TuinKeur camping

Na de lunch is er ruimte voor ontspanning en met elkaar kennismaken. Na de BBQ in de namiddag kunnen we lekker napraten onder genot van het een en ander op de camping. Dit jaar is op dezelfde locatie een pop-up camping voor een ieder die dat wil.

Iedere hovenier heeft immers een camper: materiaal eruit, matras erin. Paar stoelen en klaar. Maar je bent natuurlijk ook welkom met je festival tentje, caravan of camper. Met z’n allen maken we er een leerzame maar bovenal gezellig event van.