Tuinmeubilair wicker zeer geliefd

In bouwmarkten en tuinwinkels zie je regelmatig meubilair van wicker terugkomen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het materiaal is zeer geliefd, mede door de uitstekende bestendigheid tegen ieder weertype.
Tuinmeubilair wicker zeer geliefd | TuinVAK
Tuinmeubilair wicker zeer geliefd | TuinVAK
Want laten we eerlijk zijn, het weer in Nederland kan behoorlijk verschillen. Zelfs op dezelfde dag! Hierdoor hoef je niet met een beschermhoes naar je tuin of het dakterras te rennen, maar je kunt je meubilair laten voor wat het is. Handig, toch?
En met een breed aanbod aan wicker tuinstoelen en wicker loungebanken is er ook voor jouw buitenruimte een passende oplossing. Naar wat voor meubilair gaat jouw voorkeur uit?
UV-straling, vorst en water
Wicker bestaat uit een speciaal vezel, dat uitstekend bestand is tegen UV-straling, vorst en water. Hierdoor weet je zeker dat er geen schimmels kunnen ontstaan en kleurverlies treedt niet tot nauwelijks op. Zo weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van je wicker tuinstoelen en wicker loungebanken in de best mogelijke staat.

Binnen no-time schoon
Merk je toch dat jouw meubilair vies is geworden door blaadjes in de herfst of zand in de zomer? No worries! Je kunt het wicker namelijk binnen no-time weer schoon krijgen, zodat je meubilair er weer als nieuw uitziet. Het enige dat je voor het schoonmaken nodig hebt, is een spons, doek en een zachte borstel.

Verschillende soorten
Schoonmaakmiddelen die agressief werken zijn af te raden. Vandaag de dag heb je de keuze uit verschillende soorten wicker, namelijk een structuur met platte draad, een structuur met half ronde draad en een structuur met ronde draad. Dit bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het meubilair, dus vergelijk gerust om zodoende jouw ideale tuinset te vinden.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.