Twee nieuwe terrasoverkappingen

Harol Phoenix Air vouwdak
Harol Phoenix Air vouwdak

De nieuwe uitschuifbare vouwdaken Phoenix Air en Phoenix Free van Harol weren in de zomermaanden de zon, zorgen voor verkoeling en beschermen tegen schadelijke uv-straling. Wanneer de vouwdaken gesloten zijn, bieden ze in de koude maanden juist extra warmte en bescherming tegen regen.

Harol Phoenix Air vouwdak
Harol Phoenix Air vouwdak

De vouwdaken hebben gebogen doekprofielen met een zijdelingse afwatering, zijn sneeuwbestendig en hebben standaard 100% waterdicht regenwerend pvc-doek.

Harol Phoenix Free vouwdak
Harol Phoenix Free vouwdak

De Phoenix-vouwdaken zijn uit te breiden met houten- of glazen schuifwanden en screens voor extra bescherming tegen wind en meer privacy. Om langer buiten te zitten zijn geïntegreerde verwarming en Step Light ledverlichting een perfecte toevoeging.

Terrasoverkappingen zijn eenvoudig te installeren

Waar de Phoenix Free gekenmerkt wordt door een strakke en moderne uitstraling, valt het ontwerp van de Phoenix Air op door de arcades bovenaan het vouwdak met als resultaat een eigenzinnige en karakteristieke look. Beide terrasoverkappingen zijn zowel vrijstaand als direct aan de woning te plaatsen.

De geruisloze io-motor kan aangestuurd worden door zon-, regen-, temperatuur- en windsensoren.

De Phoenix Air en Phoenix Free zijn eenvoudig te installeren, dankzij de onderdelen die tot macrosamenstellingen worden voorgeassembleerd.