Uitzonderlijke buitenmeubels en parasols

Royal Botania staat voor uitzonderlijke ontwerpen die harmonieus samensmelten met de omgeving. Van buitenmeubilair tot parasols en verlichtingsoplossingen: het assortiment toont een perfecte samensmelting van vakmanschap, functionele innovatie en een tijdloze esthetiek.

Uitzonderlijke buitenmeubels en parasols | TuinVAK
Uitzonderlijke buitenmeubels en parasols | TuinVAK
Uitzonderlijke buitenmeubels en parasols | TuinVAK

Comfort is koning … en zijn troon is de Mambo-lounge. Deze nieuwkomer in de collectie van Royal Botania schudt de outdoor wereld opgewekt door elkaar. Geen harde lijnen voor je blote rug, geen heet metaal voor je zomerse billen of scherpe hoeken waarin het onmogelijk middagdutten is. De modulaire Mambo-reeks bestaat uit streelzachte houten frames en uitnodigende zachte kussens.

Beschikbaar in een waaier van 74 verschillende soorten stof, waaronder het nieuwe ultragezellige en trendy bouclé, laat de Mambo zich transformeren naar elke setting.

Compleet nieuwe parasol

Zes jaar geleden was de Palma-parasol dé eyecatcher op Salone del Mobile in Milaan. Vorig jaar zag de nieuwe parasol Bloom het daglicht. Hij heeft dezelfde heldere uitstraling en organische vorm als zijn voorganger Palma, maar is technisch een compleet nieuw meesterwerk. Om grotere maatvoeringen mogelijk te maken, is het pneumatische systeem van Palma vervangen door een mechanisme met een zwengelbediening.

De aluminium baleinen en de roestvrijstalen mast zijn verkrijgbaar in zwart, wit en zand; voor de textielbekleding is er een hele reeks kleuren.

De buitenmeubels en parasols van Royal Botania zijn te bewonderen op NOA Outdoor.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.