Van der Haeghe nieuwe importeur Segway

Van der Haeghe nieuwe importeur Segway

Per 1 november 2023 is Van der Haeghe BV de nieuwe importeur van het bekende merk robotmaaiers Segway Navimow voor de Nederlandse markt.

Van der Haeghe nieuwe importeur Segway

Na goed overleg met de vorige distribiteur en de fabrikant is Van der Haeghe BV overeengekomen om vanaf de genoemde datum de robotmaaiers te vermarkten.

Van der Haeghe zal samenwerken met het reeds bestaande dealernetwerk en daar waar er zogenoemde witte vlekken op de kaart zijn, zal het gesprek worden aangegaan met nieuwe dealers. De voorraad machines en onderdelen zijn van de vorige distribiteur overgenomen, zodat de service gewaarborgd blijft.

Segway op ‘Groene Sector Vakbeurs’

Op de ‘Groene Sector Vakbeurs’ begin januari 2024 in Hardenberg, zal de landelijke introductie naar het publiek zijn. Salesmanager Wim van Daelen zal voor de Segway producten het aanspreekpunt zijn. Van der Haeghe zal ook het aanspreekpunt zijn als het gaat om technische support en de levering van onderdelen.

Segway is onderdeel van Ninebot, wat ook bekend is van de Segway scooters. Sinds enige jaren zijn er al Navimow robotmaaiers op de markt gebracht. Segway is in tal van landen al in zeer korte tijd een snelgroeiend merk geworden.