Veilig doorwerken video

#afbouw 08-04-2020
Veilig doorwerken video

VCA-cursus.com heeft een video van het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ gemaakt. “Visueel onthoud je alles beter, daarom hebben we van het protocol een video gemaakt.” 
Veilig doorwerken video
Veilig werken in de bouw blijft uiteraard zeer belangrijk. In deze video worden de belangrijkste maatregelen uit het protocol uitgelegd. Alle bedrijven mogen deze video gebruiken. Zo heeft ieder bedrijf een handvat om veilig te werken.
Bouwend Nederland, Techniek Nederland, de vakbonden, ministeries en andere vertegenwoordigers hebben de handen ineen geslagen en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ opgesteld. In dit protocol staan concrete maatregelen benoemd om samen veilig te kunnen doorwerken in de bouw en aanverwante sectoren. VCA-cursus.com is pro-visueel leren. Paul Bongenaar van VCA-cursus.com: “Ook wij werden getroffen; onze VCA trainingen en examens kunnen niet doorgaan. Met deze extra tijd wilden wij iets terugdoen voor andere bedrijven. Wij werken bij onze cursussen altijd met praktijkgerichte films; visueel onthouden cursisten immers meer dan als ze alles moeten lezen. Om andere bedrijven in de bouwsector te helpen, hebben we het protocol visueel gemaakt.”
Bekijk hier de video