Veiligheid is de grote winnaar

De winnaar van de ‘Best of Industry Award’in de categorie Warehouse Equipment is in 2022 geen voertuig, maar een assistentiesysteem: Linde Motion Detection is de grote winnaar.

Veiligheid is de grote winnaar | TuinVAK

Het systeem beschermt voetgangers door beweging achter een stilstaande heftruck te registreren en te voorkomen dat deze start. Op deze manier wordt rekening gehouden met zowel operationele veiligheid als een productief bedrijfsproces, zodat heftruckchauffeurs, magazijnpersoneel en vlootbeheerders er aan het eind van de dag allemaal beter van worden.

Vanaf de eerste keer dat in 2016 de ‘Best of Industry Award’ werd uitgereikt zijn er niet eerder zoveel deelnemers geweest. In totaal ontving de organisator, MM Maschinenmarkt, 190 inzendingen in 24 categorieën.

MM Maschinenmarkt is een vakblad dat deel uitmaakt van de Vogel Communications Group en is gevestigd in Würzburg. Dit jaar kon er gedurende vijf maanden online gestemd worden. In deze periode werden bijna 20.000 stemmen uitgebracht. Innovaties en oplossingen die tussen juni 2021 en maart 2022 op de markt zijn gebracht, kwamen in aanmerking voor de award.

Motrac is exclusief importeur van Linde hef- en magazijntrucks.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.