Verticale tuinen nu breder inzetbaar

De Greentexx® verticale tuinen van Sioen Industries gebruiken regen/stormwater om verkoeling, biodiversiteit, akoestische/thermische isolatie, en mentaal welzijn te stimuleren in straten en op bedrijfsterreinen, maar evenzeer op kantoor of thuis.

Verticale tuinen nu breder inzetbaar | TuinVAK
Verticale tuinen nu breder inzetbaar | TuinVAK
Verticale tuinen nu breder inzetbaar | TuinVAK

Op NOA Outdoor lanceerde Sioen Industries twee nieuwe verticale tuinoplossingen: de ‘Greentexx MOBI’, de mobiele kantoortuin die enkel een stopcontact nodig heeft; en de ‘Greentexx vliesgeveloplossing’ de oplossing voor woningen & bedrijfsgebouwen met vliesgevels, een samenwerking met Vorsselmans NV, specialist in aluminium ramen, deuren, en gevels.

De Greentexx® MOBI is een vrijstaande verticale tuin op wieltjes voor gebruik in elke professionele of thuisomgeving. De alles-in-één MOBI maakt het mogelijk om verticale tuinen te introduceren voor een fractie van de kosten en moeite, en het heeft alleen een stopcontact nodig om te werken. Het apparaat heeft een ingebouwd waterreservoir, pomp en timer die via een app kunnen worden bediend.

Volledig geïntegreerde verticale tuin

Greentexx® CW is de modulaire oplossing voor het verticaal vergroenen van lage tot middelhoge gebouwen met vliesgevels. Het werd ontwikkeld in samenwerking met Vorsselmans NV en Ecoworks NV.

Het multidisciplinaire team van Sioen, Vorsselmans, en Ecoworks versmolten hun opgedane kennis in een nieuwe systeemoplossing. Het resultaat is een volledig geïntegreerd groengevelsysteem met verborgen goten, ondersteund door een vliesgevel met een ingebouwd automatisch irrigatiesysteem.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.