VHG en sociale partners starten Leiderschapsprogramma

VHG - Helder - Doelgerichte Trainingen
VHG - Helder - Doelgerichte Trainingen

Koninklijke VHG heeft samen met de sociale partners in de groensector aanspraak weten te maken op subsidiegelden voor Leiderschapstrajecten voor groenbedrijven.

VHG - Helder - Doelgerichte Trainingen
VHG - Helder - Doelgerichte Trainingen

Samen met de trainingsorganisaties Bureau HTM en Helder – Doelgerichte Trainingen kunnen vanaf komend najaar in totaal 350 medewerkers van groenbedrijven kosteloos werken aan hun kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

VHG - Bureau HTM
VHG - Bureau HTM

“Hiermee geven we leidinggevenden de kans om gericht te werken aan hun kennis, kunde en vaardigheden”, aldus VHG-directeur Marc van Rosmalen. “Dat is van groot belang met het oog op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in onze branche. Bovendien kunnen de groenbedrijven met goed opgeleide leidinggevenden nog efficiënter en effectiever werken aan de vergroeningsopgave van Nederland. Als branchevereniging hebben we ons hiervoor flink ingespannen. Ook dit laat zien dat het belangrijk is om lid te zijn!”

Aanbod binnenkort op VHG-website

Door middel van meerdaagse trainingen, workshops, intervisiesessies en coachingsgesprekken brengen de deelnemende leidinggevenden hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau. Het complete aanbod aan leiderschapstrajecten komt binnenkort beschikbaar op de VHG-website en de website Vitalehoveniers.nl. Daar kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor kosteloze deelname voor één van de trajecten.

Foto: Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst bundelen Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), trainingsbureaus Bureau HTM en Helder – Doelgerichte Trainingen hun krachten om leidinggevenden in de groenbranche op te leiden.