Voegmortels geven tuin mooi aanzicht

Het programma Hovenierstechniek van Bostik heeft een enorme boost gekregen. Bostik Hovenierstechniek biedt voegmortels die ervoor zorgen dat een terras en bestrating voor lange tijd onkruidvrij blijven. Het bedrijf weet met haar voegmortels, in combinatie met haar kennis en techniek, de hovenier en de eindklant perfect te bedienen. 
Voegmortels geven tuin mooi aanzicht | TuinVAK
Voegmortels geven tuin mooi aanzicht | TuinVAK
Voegmortels geven tuin mooi aanzicht | TuinVAK
Voegmortels geven tuin mooi aanzicht | TuinVAK
Voegmortels geven tuin mooi aanzicht | TuinVAK
Voegmortel 1C Classic
Een gebruiksklare 1-component drainerende voegmortel voor het waterdoorlaatbaar voegen van diverse soorten bestratingen. Geschikt voor toepassing bij tuinpaden, terrassen, fietspaden en opritten met licht privé-verkeer. Voegen blijven na gebruik van 1C Classic onkruidvrij. Tevens verfraait gebruik van de voegmortel de voegen/sierbestrating. De 1C Classic waarborgt een optimale (duurzame) waterdoorlaatbaarheid, is gemakkelijk en snel verwerkbaar, belast het milieu niet en is zelf-verdichtend bij verwerking met water en verwerkbaar met (lichte) regen. Reiniging van de voegen hoeft enkel met schoon water en een schrobborstel. Het gebruik van hoge druk reinigers wordt afgeraden.

Voegmortel 1C Flex
Deze gebruiksklare voegmortel vloeit soepel in de voegen, is blijvend flexibel en geeft bij de juiste verwerking geen filmlaag. Voegmortel 1C Flex is speciaal ontwikkeld voor het voegen van keramische tegelvloeren, maar ook uitermate geschikt voor het voegen van alle andere typen bestrating. Naast deze eigenschappen, biedt de 1C Flex dezelfde voordelen als de 1C Classic. Dus de voegen blijven onkruidvrij, vormen een verfraaiing voor voegen/sierbestrating, waarborgen een optimale (duurzame) waterdoorlatendheid, zijn gemakkelijk en snel verwerkbaar, belasten het milieu niet en zijn zelf-verdichtend bij verwerking met water en verwerkbaar met (lichte) regen. 

De Voegmortel 2 Componenten
Een 2-componenten drainerende voegmortel voor het waterdoorlaatbaar voegen van licht tot middelzwaar te belasten bestratingen zoals voetgangerszones met autoverkeer, opritten bij woonhuizen, parkeerplaatsen, tuinpaden en terrassen. Deze voegmortel is sterk, is gemakkelijk en snel verwerkbaar en waarborgt een optimale (duurzame) waterdoorlaatbaarheid. Voor licht belaste ondergronden zoals tuinpaden en
terrassen kun je ook ook Bostik Voegmortel 1C Flex of Bostik Voegmortel 1C Classic gebruiken.

Voegmortel Cement
Snel verhardende cementgebonden bestratingsvoeg, met trastoevoeging en veredeld met kunsthars. Deze voegmortel zorgt voor onderhoudsvriendelijke voegen, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoog vloeiend vermogen, is zelf-verdichtend, hoog belastbaar, snel begaanbaar en niet waterdoorlatend.

Polybonded Sand
Een hoogwaardig gebruiksklaar polymeerzand. Zeer geschikt voor het voegen van diverse bestratingen op een stabiele ondergrond in het tuinbereik en voor bestratingen op plaatsen met licht en traag verkeer (voetgangerszones, parken, parkings etc.). Het voegen van oppervlakken die worden blootgesteld aan
zwaar verkeer wordt afgeraden. Bostik Infra Polymeerzand is geschikt voor gebruik bij voegen breder dan 1 mm tot ca. 8 mm en met een minimale voegdiepte van 30 mm. Gebruik van het product voorkomt langdurig onkruidgroei in de voeg. Polybonded Sand kenmerkt zich door eenvoudige, schone en snelle applicatie, is stof-arm en bestand tegen water, erosie, vorst, dooizouten en reiniging. De voegmortel blijft flexibel, barst niet en volgt in mate de bewegingen van de ondergrond.

Mooie projecten
Met de voegmortels van Bostik heb je geen last meer van gravend ongedierte in voegen. De voegmortels zijn leverbaar in meerdere kleuren en geven de tuin een mooi aanzicht. Volgens Ernst Bannink, Business Developer bij Bostik, zijn deze voegmortels zeer in trek. “Mensen willen momenteel graag naar buiten om van hun tuin te genieten. Je zit er dan niet op te wachten om onkruid te moeten verwijderen. Met onze voegmortels heb je daar totaal geen last van. Samen met onze partners Stone Base en Red Sun hebben we een mooi netwerk opgebouwd en begeleiden we projecten. Op locatie bieden we ondersteuning en geven we een open en eerlijk advies.”