Volledig nieuw elektrisch trio van Yanmar CE

Algemeen 26-04
Volledig nieuw elektrisch trio van Yanmar CE

Yanmar Compact Equipment (Yanmar CE) heeft op de Intermat 2024 zijn toekomstbestendige serie gelanceerd: een trio dat bestaat uit een volledig elektrische wiellader, minigraafmachine en rupsgraafmachine.

Volledig nieuw elektrisch trio van Yanmar CE

De emissievrije en snoerloze V8e, SV17e en C08e zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van moderne en duurzame bouwprojecten en werkomgevingen binnenshuis - zonder in te leveren op vermogen en prestaties. 

Of het nu gaat om landschapsverzorging en utiliteitsbouw of om stads- en binnenbouw, bestuurders kunnen erop vertrouwen dat deze machines moeiteloos voldoen aan zelfs de meest veeleisende taken, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de strengste emissiewetgeving. 

De SV17e minigraafmachine (1.955 kg bedrijfsgewicht (OW)) wordt aangedreven door een robuuste 18,3 kWh batterij en twee operationele modi om de levensduur van de batterij te maximaliseren en aan te passen aan diverse projecteisen, en biedt uitzonderlijke prestaties.

De nieuwe V8e wiellader (4.500 kg OW) biedt vier verschillende werkmodi (Bak, Vorken, Eco, Vermogen) die perfect aansluiten op de behoeften van de bestuurder. Daarnaast heeft de machine een bakvolume van 0,8 tot 1,2 kubieke meter en een indrukwekkend laadvermogen van 1.890 kg op de vorken, wat zorgt voor optimale prestaties in diverse situaties.

Yanmar C08e rupsonderwagen zelfs voor de zwaarste terreinen

De Yanmar C08e rupsonderwagen (730 - 880 kg OW) is ontworpen om zelfs op de zwaarste terreinen uit te blinken. De C08e combineert een krachtige elektromotor met een nominaal vermogen van 5,5 kW en een piekvermogen van 6,5 kW met een hydrostatische transmissie voor soepel rijgedrag en bediening op hellingen tot 20%.