Voor de bewuste tuinconsument

Met haar noviteiten voor het tuinseizoen van 2023 speelt Ubbink in op de vraag naar duurzame vijverproducten die bijdragen aan een luxe beleving in de tuin.

Voor de bewuste tuinconsument | TuinVAK

Het vijvermerk introduceert onder andere premium tuindouches, stijlvolle LED vijververlichting en een visvoerautomaat op zonne-energie.

De MultiBright SolarFloat drijvende LED verlichtingsballen geven de vijver en het zwembad na zonsondergang een chique uitstraling. De MultiBright SolarFloat ballen hebben vier RGD LED’s met 16 verschillende kleuren die met de afstandsbediening tot een afstand van 4 meter ingesteld kunnen worden.

Een decoratieve bamboe watertuimelaar kan aan de rand van de vijver worden geplaatst. Het van oorsprong Japanse ontwerp werkt geheel volgens de wetten van de natuur en heeft een rustgevend effect. Daarnaast kan het ook helpen om ongewenste vijvergasten, zoals reigers, op afstand te houden.

Een automatische visvoerautomaat op zonne-energie kan helemaal naar wens worden ingesteld op de hoeveelheid eten, voedertijd en distributieafstand. Met een inhoud van zes liter kan de automaat zes keer per dag tot 20 seconden per keer de vissen voederen.