Voor makkelijk en efficiënt tuinonderhoud

Accugereedschap 25-06
Voor makkelijk en efficiënt tuinonderhoud

Met 100 jaar ervaring blijft SKIL vooroplopen, onder andere door de introductie van twee brushless (borstelloze) accusnoeizagen (mini-kettingzagen), beide ontworpen om topkwaliteit en efficiënte te bieden.

Voor makkelijk en efficiënt tuinonderhoud

Door gebruik te maken van geavanceerde digitale borstelloze motortechnologie, bieden deze nieuwe tuingereedschappen ongeëvenaarde kracht, verlengde gebruiksduur en verhoogde duurzaamheid, waardoor tuinonderhoud makkelijker en efficiënter wordt dan ooit tevoren.

SKIL borstelloze gereedschappen leveren 50% meer vermogen en stellen gebruikers in staat om taken 45% sneller uit te voeren in vergelijking tot conventionele gereedschappen met borstelmotoren. Bovendien gaan SKIL borstelloze motoren tien keer langer mee dan conventionele motoren.

In 2024 introduceert SKIL twee nieuwe accusnoeizagen: de 0512 Accusnoeizaag is nu verkrijgbaar en de 0514 Telescopische Accusnoeizaag volgt in augustus 2024. Beide snoeizagen hebben een 15 cm zaagblad en een ketting, wat zorgt voor optimale prestaties bij het snoeien van takken en stammen van een diameter tot 150 mm.

Makkelijk ketting wisselen

Gedeelde kenmerken:

* 15cm zaagblad en ketting: voor efficiënt snoeien en afkorten.

* Zonder gereedschap wisselen van de ketting voor eenvoudige vervanging

* Automatische kettingspanning

* Kettingbeschermkap voor extra veilig werken

* Easy Storage-ontwerp met haak voor het makkelijk en plaatsbesparend opbergen

* Exclusief batterij en oplader.

Individuele kenmerken:

SKIL 0512 Accusnoeizaag:

* Zaagcapaciteit van 200 zaagsnedes op basis van een 5,0 Ah-accu en takken van 50 mm.

* Oliereservoir + automatische kettingsmering zorgt ervoor dat de ketting soepel loopt.

SKIL 0514 Telescopische Accusnoeizaag

* Maximale lengte van 86 centimeter, ideaal voor het bereiken van hogere takken.

* Zaagcapaciteit van 185 zaagsnedes op basis van een 5,0 Ah-accu en takken van 50 mm.

Innovatief batterijsysteem

Beide snoeizagen worden aangedreven door de toonaangevende geavanceerde batterij- en ladertechnologie 'PWRCORE 20™'. Deze batterijen zijn compatibel met alle SKIL '20V MAX' gereedschappen en tuingereedschap, wat zorgt voor optimale flexibiliteit. De gepatenteerde accukoeltechnologie ‘KEEPCOOL™’ verlengt de gebruiksduur met wel 25% en verdubbelt de levensduur van de batterij. Daarnaast zorgt 'ACTIVCELL™' voor slimme interactie tussen accu en gereedschap, voor maximale prestaties en bescherming van de accu.