Voorjaarseditie 2/3 vol

28-10-2022
Voorjaarseditie 2/3 vol

Op 7 en 8 februari 2023 vindt de allereerste voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt plaats. De voorjaarseditie is met haar 150+ kwekersstands en de 5.000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen.

Voorjaarseditie 2/3 vol

Het is ook hét moment waarop inkopers uit heel Europa hun planten inkopen voor ‘morgen’ en hun termijnorders en acties plannen voor de komende seizoenen.

Veel deelnemers zijn zich van dit handelsmoment bewust en hebben zich snel ingeschreven om hun stand op de voorjaarseditie zeker te stellen. Zo’n 2/3 van het beschikbare vloeroppervlak is inmiddels gereserveerd. Op basis van de huidige stand van zaken is begonnen met de indeling van de beurs. Doordat er voor deze editie extra halruimte beschikbaar is gekomen, én door een creatieve indeling van de stands en nog efficiënter met de beschikbare ruimte om te gaan, is het gelukt om alle stands in de hal te plaatsen.

Om de inkopers een nog completer aanbod te bieden worden er twee productpaviljoens ingericht voor bol-op-pot en violen en perkgoed. Leveranciers van deze producten presenteren in de paviljoens nieuwe, exclusieve, budgetvriendelijke en andere mogelijkheden met bol-op-pot en violen en perkgoed.