Warmtekussens voor binnen en buiten

Producten 25-03
Warmtekussens voor binnen en buiten

Stoov lanceert een nieuwe collectie warmtekussens voor het buitenseizoen, gemaakt van stevig ‘stonewashed’ canvasmateriaal.

Warmtekussens voor binnen en buiten

Met een Ploov, One of Big Hug geniet je net wat langer van een avond in de tuin of picknick in het park. En voor de trouwe viervoeter is er binnen deze collectie een Woov warmtekussen.

Warmtekussens voor binnen en buiten

Canvas voelt stevig aan en is een slijtvaste stof, en vuil zoals gras, bladeren en zand kunnen er makkelijk vanaf worden geveegd. Ook mogen de hoezen mee met de was. Hierdoor is deze Stoov-canvascollectie ideaal om mee de wijde wereld in te trekken. Ondanks het robuuste karakter voelt de stof fijn en zacht aan, en geeft het je exterieur én interieur ook een stijlvol accent dankzij de moderne ‘geleefde’ look.

Warmtekussens voor binnen en buiten

Huisdierkussen Woov

Geïnspireerd door de rust en schoonheid van de natuur presenteert Stoov de ‘stonewashed’ canvascollectie in vier kleuren: ‘Fern Green’, ‘Sunflower Yellow’, ‘Sandstone Beige’ en ‘Midnight Blue’. Deze kleuren stralen een rustgevende, natuurlijke esthetiek uit en kunnen prachtig gecombineerd worden met gedurfde patronen of andere kleuren. De Stoov-klassiekers, zoals de Ploov en One, zijn verkrijgbaar in alle vier de kleuren, de Big Hug-serie in Fern Green en Sandstone Beige en het verwarmde huisdierenkussen Woov in Midnight Blue.