Wendbaar en veelzijdig is de nieuwe norm

Met de Wallee PRO reinigingsmachine is het mogelijk om elke verharding zowel horizontaal als verticaal te reinigen. Muren, erfscheidingen en ook kleine stukjes verharding kunnen ecologisch en schadevrij worden gereinigd. 
Wendbaar en veelzijdig is de nieuwe norm | TuinVAK
Wendbaar en veelzijdig is de nieuwe norm | TuinVAK
Wendbaar en licht kan er ook makkelijk op moeilijke plaatsen worden gewerkt. De Wallee PRO reinigingsmachine is voorzien van tal van regelpunten zoals in de hoek verstelbare kop en uitschuifbare handvaten; dit maakt het mogelijk om zowat alles te reinigen zonder jezelf in moeilijke bochten te wringen.
De Terrazza MC borsteltechniek reinigt dankzij de lange en korte haren oppervlakte en voegen in een beweging. Oneffen structuren en vreemde ontwerpen zijn nu te reinigen en van mos en vuil te ontdoen zonder chemie of detergenten. De gepatenteerde borstel reinigt alle materialen, hard en zacht. De Wallee Pro is voorzien van een wateraansluiting waarmee er snel gereinigd en afgespoeld kan worden zonder interruptie; geen nood aan hoge druk! Ook geluidsoverlast en overlast voor de omgeving behoort tot het verleden.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.