Werkschoen bestand tegen zowat alles

Werkschoen bestand tegen zowat alles

Werkschoen Hamilton van Carhartt is bestand tegen zowat alles. De S3-veiligheidsschoen is ijzersterk en gemaakt voor harde werkers die onvermoeibaar zijn. De schoen is waterdicht en heeft een veerkrachtige dempingsconstructie met schokabsorptie om vermoeidheid significant te verminderen. 

Werkschoen bestand tegen zowat alles

Werkschoen bestand tegen zowat alles

Werkschoen bestand tegen zowat alles

Veiligheidsschoen Hamilton is gemaakt van gehydrolyseerd leer en kan op elke locatie worden gedragen, in droge en natte omstandigheden. Hij heeft een veiligheidsneus van polyester die je tenen beschermt tegen 200 joules gewicht en impact. De lichtgewicht niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool doorprikken en letsel aan de voet veroorzaken.

Schoen met optimaal instapcomfort

Dankzij het waterdichte, optimaal ademende Storm Defender membraan heb je geen last van transpiratie. De Hamilton heeft een optimaal instapcomfort: je trekt hem makkelijk aan met de lederen gevoerde lip. Hij heeft een energie-absorberende hielinlegzool met antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen.

De Vibram rubberen buitenzool zorgt voor extra tractie in het loopvlakontwerp, naast (SRC) slipweerstand, (HI) isolatie, (HRO) warmte en oliebestendigheid. Wanneer je veel uren van je werkdag staand doorbrengt zetten je voeten in de loop van de tijd uit. Carhartt heeft de pasvorm zo ontworpen dat er ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven.