Werkschoenen met vrouwelijke touch

Bedrijfskleding 26-06
Werkschoenen met vrouwelijke touch

WHAWOWA betekent What Women Want. Bata Industrials heeft de Whawowa-collectie uitgebreid met twee nieuwe modellen: Rosa en Jane. Beide uitgevoerd in de kleur zwart met de kenmerkende zalmroze details onder de zool voor de vrouwelijke touch.

Werkschoenen met vrouwelijke touch

Bata Whawowa Rosa is een ESD, S1PS veiligheidsschoen met een perfecte leest voor vrouwen en superlicht van gewicht. Rosa kenmerkt zich door een lichte, ademende bovenkant van suède en zwart textiel. Dit speciale textiel is bestand tegen zware belastingen en abrasieve invloeden. Bata Whawowa Jane is een halfhoge ESD, S3S veiligheidsschoen voor enkelbescherming en extra ondersteuning. De schoen is gemaakt van zwart volnerf leer en suède.

Werkschoenen met vrouwelijke touch

Beide schoenen hebben een superlichte hi-elastische rebound EVA-tussenzool die zorgt voor extra comfort. Een penetratiebestendig inzetstuk van FlexGuard® composiet voorkomt dat scherpe voorwerpen de schoen van onderen kunnen binnendringen. De rubberen buitenzool biedt de juiste balans tussen energieteruggave, schokabsorptie en stabiliteit voor een optimale werkervaring.

Werkschoenen met vrouwelijke touch

Innovatieve schoenvorm

Je voeten blijven langer fit dankzij Bata’s Easy Rolling System: de innovatieve vorm van de schoen laat op een natuurlijke manier je stap afwikkelen waardoor je gemakkelijker loopt en meer ondersteuning ervaart. Een aantal modellen uit de collectie is voorzien van zeer ademend bovenmateriaal. Samen met de vochtafvoerende meshvoering en de Odor Control-behandeling van elke schoen blijven je voeten fris en fit tot het einde van elke werkdag.

In de EVA-tussenzool is een schokabsorptiesysteem geïntegreerd. Bata past hier de nieuwe Super Critical Foaming-technologie toe waarbij in de bal en hiel van de voet schuiminzetten worden toegevoegd. De loopzool is SRC gecertificeerd en gemaakt van double density rubber voor perfecte grip en tractie. De gehele zoolopbouw zorgt voor extra demping en geeft veel energie terug aan de drager. De extra laddergrip voorkomt uitglijden op traptreden, ribbels en laddersporten.