Winkel De Tuinen Van in Schinkel

Winkel De Tuinen Van in Schinkel

De Tuinen Van, bekend van hun tuinontwerp, interieurbeplanting en eventstyling, opent een gloednieuwe plantenwinkel en evenementenruimte in het hippe Schinkel District.

Winkel De Tuinen Van in Schinkel

De winkel in Amsterdam Zuid biedt een grote selectie exotische én bekende planten waar plantenliefhebbers hun hart bij op kunnen halen. Daarnaast is De tuinen van Schinkel dé plek om deskundig plantenadvies te vragen en waar iedereen evenementen en workshops kan organiseren met een groen tintje.

Winkel De Tuinen Van in Schinkel

De Tuinen Van's plantenwinkel in het Schinkel District is gevuld met een uitgebreide collectie bijzondere planten, variërend van zeldzame exemplaren tot ieders favorieten. Of je nu een doorgewinterde plantenhobbyist bent of een beginner, dit is de plek om de juiste plantenvriend te vinden voor iedere ruimte en elke gelegenheid.

Winkel De Tuinen Van in Schinkel

Evenementenlocatie ‘De Tuinen van Schinkel’

Pal aan de plantenwinkel grenst een evenementenruimte, welke ook alles heeft om ieders groene hart sneller te laten kloppen. De ruimte is een waanzinnig mooie toevoeging aan het concept en combineert de sfeer van planten met een multifunctionele, open ruimte. Het is de uitgelezen plek voor uiteenlopende events. Van workshops met plantenthema's, fotoshoots en seminars tot privé-evenementen omringd door planten. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Tuinen van Schinkel is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een unieke evenementenlocatie.