Zaagbladen voor efficiënt droog zagen

Gereedschap 05-06
Zaagbladen voor efficiënt droog zagen

RUBI SLITHER zaagbladen, ontworpen om de beste afwerking te bieden, direct de eerste keer, vertegenwoordigen een ware evolutie in droog zagen met de haakse slijper, en bieden een precisie en efficiëntie die nog nooit eerder is gezien in de industrie.

Zaagbladen voor efficiënt droog zagen

De sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van de SLITHER bladen ligt in hun ultramoderne diamantmetaallegering. Uitgerust met een exclusief J-groef ontwerp, garanderen deze bladen ultrasnel zagen met behoud van een uitstekende afwerking, zonder dat er geslepen of gepolijst hoeft te worden. Optimale koeling tijdens het zagen wordt bereikt dankzij een reeks strategisch geplaatste openingen en gleuven in de kern van het blad.

Zaagbladen voor efficiënt droog zagen

Efficiënt werken met fijnere zaagsnede

Verkrijgbaar in twee kwaliteitsvarianten, PRO (1,2 mm dikte) en SUPERPRO (1,1 mm), bieden SLITHER bladen een fijnere en preciezere zaagsnede dan ooit tevoren. Deze bladen zijn ontworpen om het werk te optimaliseren, tijd te besparen en perfecte resultaten te garanderen, en zijn ideaal voor het zagen van porcellanato, natuursteen, gesinterd steen of andere harde materialen. Het is belangrijk om te weten dat ze vanwege hun ontwerp en functionaliteit niet worden aanbevolen voor verstek zagen.

Zaagbladen voor efficiënt droog zagen

Met de SLITHER zaagbladen zet RUBI een nieuwe standaard in de tegelbranche voor maximaal nauwkeurig zagen.