Zero Emissie en breed inzetbaar

De Schans BV, van oudsher bekend vanwege de Knikmops, heeft onder de merknaam RELLY drie elektrische minishovels ontwikkeld, die met een capaciteit van 1.000, 1.300 en 1.800 kg en talloze gemakkelijk te wisselen aanbouwdelen breed inzetbaar zijn.

Zero Emissie en breed inzetbaar | TuinVAK
Zero Emissie en breed inzetbaar | TuinVAK
Zero Emissie en breed inzetbaar | TuinVAK

Op 14,15,16 oktober organiseert De Schans Open Dagen waarbij de vernieuwde vestiging voor het publiek wordt opengesteld. Er wordt een feestelijke 3-daagse georganiseerd vol met innovaties, presentaties, en demonstraties, waarbij Zero Emissie centraal staat.

Jan-Willem Slegh van De Schans: ‘In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met aanpassingen en het ontwikkelen van aanbouwdelen voor de Knikmops. Zelf een geheel nieuwe elektrische wiellader bouwen was een logisch vervolg. Een doordachte constructie, lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Mensen die nooit eerder met een minishovel hebben gewerkt, zijn vaak verbaasd dat ze de basisverrichtingen zo snel onder de knie hebben.'

Dankzij het proportionele stuurblok is niet alleen de reactiesnelheid van de joystickbediening heel gemakkelijk aan te passen, maar zijn ook meerdere functies in te stellen. De gebruiker heeft daardoor zonder ingrijpend sleutelwerk meer toepassingsmogelijkheden. Het is simpelweg een kwestie van hulpstuk wisselen en via het touch screen-display een andere functie kiezen, waarna je meteen aan het werk kunt.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.